Hoe werkt het?

Een op maat gemaakt kledingstuk begint bij jouw persoonlijke wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je onder het genot van een kop koffie of thee al jouw wensen aangeven. Er wordt royaal de tijd voor jou genomen. Heb je al ideeën en voorbeelden? Neem deze vooral mee. Verder zijn er voldoende boeken en bladen aanwezig waardoor je je kan laten inspireren. Mocht je na het gesprek er een fijn gevoel bij hebben, dan gaat Anskje graag met jouw ontwerp aan de slag.

Stoffen voor de jurk

Aan de hand van vele kleurstalen kun je stoffen en kantsoorten uitzoeken die geschikt zijn om de kleding te vervaardigen. Anskje werkt voornamelijk met luxe stoffen zoals, taft, zijde, satijn en kant.

Passessies

Jouw maten worden opgemeten en daarop wordt een proefmodel gemaakt. Wanneer het proefmodel klaar is wordt je uitgenodigd om te komen passen. De stoffen, waarvan de jurk uiteindelijk wordt gemaakt, liggen dan ook klaar. Wanneer jij tevreden bent met het ontwerp, dan gaat Anskje aan de slag met de ‘echte’ stof. Afhankelijk van het ontwerp, wordt dan afgesproken hoe vaak er gepast moet worden.

Levering van jouw trouwjurk

Wanneer de pasvorm goed is en de creatie overeenkomt met jouw wensen, wordt de outfit afgewerkt en afgerond. Wanneer je vragen hebt of je wilt details in het ontwerp wijzigen, kun je gerust contact opnemen om een afspraak te maken.

Bij aflevering pas je de creatie nog een laatste keer en dan is het moment aangebroken dat je de bruidsjurk mee naar huis neemt. Ook is het mogelijk de bruidsjurk hier te laten hangen tot vlak voor de bruiloft.

Prijsindicatie

Wat kost het om een bruidsjurk te laten maken? Dat is geheel afhankelijk van de  materiaalkeuze en de hoeveelheid stof die er nodig is. Tijdens het eerste gesprek kan hieraan al een richtlijn worden gegeven. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw budget. Een  bruidsjurk laten maken kost gemiddeld tussen de € 1000,- en € 2000,-. Tussen de € 250,- en  € 500,- kun je al een gala- of gelegenheidsjurk laten maken.

Jasje, bolero of cape bij jouw trouwjurk

Een bijpassend jasje, bolero of (bont)cape bij jouw trouwjurk? Ook deze kan Anskje geheel op maat voor jou creëren.

Hoe werkt het?

Ga jij binnenkort trouwen? Anskje maakt graag een bruidsjurk die de belangrijkste dag van jouw leven compleet maakt.