Een eigen stijl, een unieke creatie, net even anders. Dat is wat mij aanspreekt. Al op jonge leeftijd was ik altijd aan het fröbelen, handwerken en knutselen. Toen ik leerde naaien ontdekte ik hoe leuk het is om je eigen kleding te maken. Ik besloot de opleiding Mode en Kleding te volgen en liep mijn stage in een bruidsboetiek. Zo trad ik de bruidsmodewereld binnen.

De allereerste trouwjurk van Anskje

Toen ik in 1992 zelf in het huwelijksbootje stapte, kwam ik tijdens mijn zoektocht naar een trouwjurk erachter dat ik deze toch graag zelf wilde maken. Bij mijn voormalig stageplek, de bruidsboetiek, verkochten ze ook bruidsstoffen en zo ging ik zelf aan de slag. Dat was de eerste trouwjurk die ik geheel zelf ontwierp en vervaardigde.

Eigen atelier

In 2007 ben ik voor mijzelf begonnen met een atelier aan huis. Onder de naam Jadau feestkleding maakte ik, in opdracht, feestelijke kleding. Toch liet de bruidsmode mij niet los. Ik ontdekte de beste adressen waar ik de mooie bruidsstoffen en kantsoorten kon bestellen en ben ik mij geheel gaan specificeren op bruidskleding. Ik wijzigde de naam in Bruidsatelier Jadau en richt ik mij uitsluitend op bruids- en gelegenheidskleding. Sinds augustus 2018 heb ik ook een winkel in Sneek geopend. Ik merkte dat een bruidsatelier voor aanstaande bruiden soms moeilijk binnen te treden is. In de winkel kan ik de collectie en de eigen ontwerpen tentoonstellen en in mijn atelier (ver)maak ik de mooiste bruidscreaties.

Op zoek naar jouw droomjurk? Maak dan snel een afspraak voor een passessie.