De collectie van Jadau bestaat uit trouwjurken van het Nederlandse merk Modeca, het Duitse merk Bianco Evento en de eigen ontwerpen van Anskje Schaap zelf. In de winkel vind je jurken voor ieder budget.

De bruidsjurken van Modeca hebben een eigentijdse uitstraling en zeer mooie pasmodellen. De trouwjurken zijn vervaardigd van stoffen van hoge kwaliteit en een fijne afwerking in de details. Het merk brengt ieder jaar een geheel nieuwe collectie. De bruidsjurken van Modeca vallen in een iets hogere prijsklasse.

Betaalbare bruidsjurken

De bruidsjurken van merk Bianco Evento staan bekend om hun unieke design. De collectie van Bianco Evento is zeer divers en ook tot in de details zeer fijn afgewerkt met de meest prachtige stoffen en applicaties. De ontwerpen zijn ook verkrijgbaar in grotere maten. Prachtige trouwjurken voor een betaalbare prijs.

Eigen ontwerp van Anskje

In de winkel vind je tevens het eigen ontwerp. Anskje houdt de wereldwijde trends nauwlettend in de gaten en laat zich er graag door inspireren in haar unieke ontwerpen. Van de mooiste  stoffen en materialen creëert zij prachtige trouwjurken. Anskje speelt graag met verschillende modellen en kleuren. Door de traditionele witte kleur te combineren met een ijsblauwe onderlaag.

Aanpassen naar wens

Je hebt een prachtige jurk gezien, precies het model en de lengte die jij wilde. Echter is deze strapless en dat wilde nu je liever niet. Verwerp die jurk niet meteen, maar bespreek dit soort wensen met Anskje. Ook een eenvoudige jurk kan mooier worden gemaakt met applicaties en mooie kantstukken. Als ontwerpster van bruidsjurken kan Anskje de jurk geheel naar wens maken.

Laten ontwerpen

Heb je een heel ander idee en vind je die maar niet tussen de trouwjurken die je ziet? Dan kan Anskje voor jou een uniek ontwerp  maken. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kun je jouw wensen en ideeën bespreken. Mocht je een fijn gevoel over houden na het gesprek, dan gaat Anskje graag met jouw ontwerp aan de slag. Ook voor de naaste genodigden van de bruid kan Anskje passende gelegenheidskleding ontwerpen.

Prijzen

De collectie in de winkel bestaat uit recente ontwerpen. Voor verschillende budgetten is er een passend aanbod. De prijzen variëren tussen € 750,- en € 2000,-.

Accessoires

Om ervoor te zorgen dat de bruidscreatie compleet is kunnen er bijpassende accessoires geleverd of gemaakt worden. Bijvoorbeeld een de  bruidssluier, een stijlvolle haarkam, passende oorbellen of armbandjes.