De collectie van Jadau bestaat grotendeels uit eigen ontwerpen. Daarnaast vind je trouwjurken van het Nederlandse merk Modeca, het Duitse merk Bianco Evento. In de winkel vind je jurken voor ieder budget.

De bruidsjurken van Modeca hebben een eigentijdse uitstraling en zeer mooie pasmodellen. De trouwjurken zijn vervaardigd van stoffen van hoge kwaliteit en een fijne afwerking in de details. Het merk brengt ieder jaar een geheel nieuwe collectie. De bruidsjurken van Modeca vallen in een iets hogere prijsklasse.

Eigen ontwerp van “Bruidsatelier Jadau”

In de winkel vind je tevens het eigen ontwerp. Van de mooiste stoffen en materialen worden prachtige trouwjurken gecreëerd.

Jurk Amber
Deze jurk is gemaakt van een soepele stretch satijn met hier over een kant bewerkt met bladmotief en een hele fijne sparkle. Een sluitend model met een diepe V-hals voor en achter. Door het gebruik van soepele materialen heeft de jurk een fijn draagcomfort.

Jurk Freija
Een jurk met hierover een geborduurde soepele stippen kant. Het lijfje is gemaakt van crépe georgette met hierover de kant. De rok van een stretch satijn met een kanten sluier achter die in de taille is bevestigd. Ook deze jurk gemaakt van soepele materialen voor een fijn draagcomfort.

Jurk Lilly
Een jurk gemaakt van een soepele stretch satijn in de kleur roze. Hierover een kant bewerkt met allemaal fijne pareltjes. In de taille een sierband voor een verrassend effect. Een sluitend model waarin je je nog goed kunt bewegen tijdens jouw grote dag.

Jurk Sanne
Een zomerse bruidsjurk. Het lijfje is gemaakt van een fijne kantsoort met hierover een fijne bloemen kant. De rok is gemaakt van een crépe stof met een hoge split. Ook deze jurk heeft een diepe V-hals voor en achter en is gemaakt van soepele materialen.Aanpassen naar wens

Je hebt een prachtige jurk gezien, precies het model en de lengte die jij wilde. Echter is deze strapless en dat wilde nu je liever niet. Verwerp die jurk niet meteen, maar bespreek dit soort wensen met Anskje. Ook een eenvoudige jurk kan mooier worden gemaakt met applicaties en mooie kantstukken. Als ontwerpster van bruidsjurken kan Anskje de jurk geheel naar wens maken.

Laten ontwerpen

Heb je een heel ander idee en vind je die maar niet tussen de trouwjurken die je ziet? Dan kan Anskje voor jou een uniek ontwerp  maken. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kun je jouw wensen en ideeën bespreken. Mocht je een fijn gevoel over houden na het gesprek, dan gaat Anskje graag met jouw ontwerp aan de slag. Ook voor de naaste genodigden van de bruid kan Anskje passende gelegenheidskleding ontwerpen.

Prijzen

De collectie in de winkel bestaat uit recente ontwerpen. Voor verschillende budgetten is er een passend aanbod. De prijzen variëren tussen € 850,- en € 2000,-.

Accessoires

Om ervoor te zorgen dat de bruidscreatie compleet is kunnen er bijpassende accessoires geleverd of gemaakt worden. Bijvoorbeeld een de  bruidssluier, een stijlvolle haarkam, passende oorbellen of armbandjes.