Bruidsatelier Jadau

voor bruids en gelegenheidskleding

Home Portfolio Echte bruiden Accessoires Pers. ontwerp

Contact:

Anskje Schaap- Folkertsma
Osingahuzen 5
8521 XC  HEEG
0515-443695  /  06-20345751

bruidsatelierjadau@gmail.com
Route beschrijving

Social media:

   Accessoires
   Boleros
   Bridal Dresses
   Campaign 2017
   Jewellery, Headpieces
   Petticoats, Lingerie
   Veils

Hoe werkt het

Een op maat gemaakt kledingstuk begint bij uw persoonlijke wensen. U wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen aan kunt geven. Ook zijn hier boeken aanwezig waar u ideeën kunt opdoen. Mocht u een fijn gevoel hebben na dit gesprek ga ik graag met uw ontwerp aan de slag.

Stoffen

Aan de hand van vele kleurstalen kunt u stoffen, kantsoorten uitzoeken die geschikt zijn om de kleding te vervaardigen. Ik werk voornamelijk met luxe stoffen als, taft, zijde, satijn en kant.

Proefmodel

Ik meet uw maten op en maak een proef model. Wanneer het proef model klaar is nodig ik u uit om te komen passen. Ook heb ik dan de stoffen binnen voor de jurk, outfit en vraag ik u een aanbetaling te doen.
Nadat u tevreden bent met het ontwerp ga ik aan de slag met het stoffen ontwerp.
Afhankelijk van het ontwerp bespreken we hoe vaak u langs komt om te passen.

Levering

Wanneer de pasvorm goed is en de creatie overeenkomt met uw wensen zal ik de outfit afwerken en afronden. Heeft u vragen of wilt u details in het ontwerp wijzigen kunt u tussendoor gerust contact opnemen. Wanneer uw ontwerp klaar is neem ik contact met u op om een afspraak te maken.

Bij aflevering past u de creatie nog een laatste keer en neemt u deze mee naar huis.
Ook is het mogelijk de creatie hier te laten hangen tot vlak voor de bruiloft.

Prijsindicatie

Wat kost het om een bruidscreatie te laten maken. Afhankelijk van uw materiaalkeuze, de hoeveelheid stof die we nodig hebben wordt tijdens het eerste gesprek een richtlijn gegeven. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het budget wat u wilt besteden. Tussen de €895 en €1995 kunt u een bruidscreatie laten maken. Tussen de €250 en €500 kunt u een gala/gelegenheidsjurk laten maken.


Jadau atelier

Jadau staat voor alle feestelijke kleding zoals bruids, gala en gelegenheidskleding. De werkmethode verschilt dan ook van die in de confectie. De kleding wordt naar uw lichaam gemaakt. De laatste afwerkingen worden met de hand gedaan.

Feestelijke outfit

Een mooie feestelijke jurk staat elegant en is tijdloos. Gaat u binnenkort trouwen?
Ik zou graag een bruidscreatie maken die de belangrijkste dag van uw leven compleet maakt.

Ook een tweedehands jurk maak ik voor u op maat en kan ik vernieuwen met een nieuw design of kleine aanpassingen in de details.

Voor bij uw jurk kan ik een bijpassend jasje, bolero of (bont)cape maken.
Om het plaatje af te maken ontwerp ik voor de bruidskinderen een nieuwe outfit passend bij uw jurk. Ook voor doopjurken en communiekleding kunt u bij mij terecht.

Geen echte trouwjurk

Niet iedereen kiest ervoor om in een echte trouwjurk te trouwen. Daarom is het mogelijk creaties in vele kleuren te laten maken. Ook kiezen vele jongeren ervoor een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Ook dan wordt vaak gekozen voor “geen echte trouwjurk” maar wel een feestelijk jurkje. Ook voor de bruidsmoeders en overige familieleden is het mogelijk een feestelijke creatie te laten maken.